top of page

WAAROM HET

ONDERNEMERSBURO?

Tijdens het ondernemen krijg je nu eenmaal te maken met veel bijkomende zaken. Zaken waar jij als ondernemer niet op zit te wachten. Soms doe je werkzaamheden die nog niet nodig zijn. En soms stel je zaken uit, omdat het je interesse niet heeft. 

In ieder geval kost het je tijd en geld. Het Ondernemersburo lost het voor je op! Een onafhankelijk adviseur als vertrouwenspersoon, regisseur en centraal aanspreekpunt, zodat jij verder kunt met ondernemen!

Taco Luiken
Oprichter en directeur

Ik ben oprichter van Het Ondernemersburo. Jarenlang was ik actief als accountant in het mkb. Eerst als financieel, economisch en fiscaal expert, later steeds meer als adviseur en sparringpartner voor mijn klanten.

Van 1996 tot 2015 had ik als eigenaar en directeur leiding over een middelgroot accountantskantoor met meer dan 150 medewerkers. Mijn 35 jaar ervaring in het mkb en als ondernemer komen nu samen in Het Ondernemersburo. Digitalisering en veranderende wensen van ondernemers deden mij besluiten hiervoor een nieuwe formule aan te bieden waar ondernemers veel profijt van hebben. 

Samenwerken met Het Ondernemersburo levert een ondernemer meer winst en financiële rust op. Mijn formule maakt dit duidelijk. Hoe fijn is het dat er iemand is die zich echt verdiept in de bedrijfsvoering én oplossingen aandraagt? Iemand die alle randzaken oplost, waardoor de kosten hiervan met 40% dalen en de ondernemer zich ongestoord kan focussen op het bedrijf?

Maak vrijblijvend kennis met mij. In een gesprek kom je er vanzelf achter of je inderdaad anders wilt ondernemen, waardoor je succesvoller wordt en meer winst realiseert. Je bent welkom!

Taco Luiken

bottom of page