top of page

Wat mijn klanten zeggen:

Wout van Laar:  Directeur/eigenaar van GZ OfficeXperience

Een inspirerende en onderscheidende project/conceptinrichter die met ca. 30 gepassioneerde specialisten slimme en betaalbare werkomgevingen realiseert.

                     

'Vanaf begin jaren 90 is er al regelmatig contact geweest met Taco Luiken, toen nog verbonden aan een accountantskantoor. De contacten zijn in de loop van de jaren alleen maar beter en intensiever geworden. Taco is altijd al meer geweest dan de accountant van... Hij is anders. Taco denkt als een ondernemer, luistert en denkt mee.

Iemand om mee te klankborden, echt open, eerlijk en transparant. Dat maakt Taco onderscheidend van velen die vaak vanuit eigen gewin acteren. Met zijn know-how of iemand met een specifiek specialisme vanuit zijn netwerk ben ik altijd zeker van het beste advies. En dat vind ik belangrijk! Primair wil je als ondernemer het liefste bezig zijn met je vak; voor veel overige zaken klop ik nu graag bij Het Ondernemersburo aan."

Kelly Nijhof:  Eigenaar van Oncology.nl.

 

"Mijn naam is Kelly Nijhof.  Ik ben eigenaar van Media4Oncology, het eerste mediabedrijf speciaal voor de oncologie.  Het actualiteitenplatform dat hieraan is gekoppeld is www.oncology.nl; een soort nu.nl voor dokters uit de oncologie. Kwaliteit van leven voor de mens met kanker is ons grootste goed en dat wordt aanzienlijk verbeterd door de artsen efficiënter te informeren over vakinhoudelijke zaken, maar ook politiek en economie. De organisatie en ontwikkelingen van kankeronderzoek en kankerzorg gaan razendsnel en zijn voor de arts niet volledig bij te houden. Dit gat gaat  www.oncology.nl opvullen. 

Taco heeft mij tijdens de startfase enorm goed geholpen. Door zijn ervaring als ondernemer en zijn financiële en fiscale kennis ben ik snel en efficiënt in het zadel geholpen. En zeker zo belangrijk is dat Taco mij ervan heeft weerhouden om allerlei instanties en deskundigen te benaderen, die niets zouden opleveren en slechts tijd en geld zouden kosten. Sneller starten is bijna niet mogelijk. Het opstart- en doorstartpakket van Het Ondernemersburo is een aanrader, want het geeft je een veilige basis en het scheelt een hoop tijd. Het is me daarom gelukt om de eerste versie van www.oncology.nl te lanceren, op naar de volgende stappen in mijn onderneming.

En bovenal; Taco stimuleerde me om groot te denken, om te durven en te doen. Dank je Taco!"

Ben Rietdijk: Eigenaar van 6 sportinstituten (140 medewerkers).

 

"Taco heb ik leren kennen bij mij op de zaak in Velserbroek waar hij aan jiujitsu en later judo deed. In die tijd was hij nog als accountant werkzaam. Tijdens sporten leer je elkaar vrij snel en goed kennen. Zijn rust, betrouwbaarheid en kennis gaven mij de doorslag met Taco in zee te gaan. Dat was toen. Nu lost hij  via zijn Ondernemersburo mijn ondernemersvraagstukken op. Je bent als ondernemer altijd aan het nadenken hoe zaken anders en beter kunnen. Taco is mijn eerstelijns klankbord, adviseur en regisseur. Deze relatie leidt ertoe dat ik makkelijker beslissingen neem,  bepaalde zaken juist niet doe en sommige zaken niet vergeet te doen. Dankzij hemzelf en zijn grote netwerk van specialisten is er voor ieder vraagstuk altijd een oplossing. Sinds ik Taco ken worden mijn vraagstukken beter, sneller en goedkoper opgelost. Ik raad iedere ondernemer aan met Taco in zee te gaan. Prachtig dat er nu een Ondernemersburo is!"

Willem Visser:  Directeur onderzoeksbureau Effectmeting

 

"Ik ken Taco al meer dan 20 jaar. Bij zijn vorige bedrijf is hij jarenlang, naar volle tevredenheid, mijn accountant geweest.

Sinds Taco met Het Ondernemersburo is begonnen, is hij een nog waardevoller klankbord geworden. Ik kan nu bij hem terecht voor alle ondernemerszaken (en niet alleen financiële en fiscale aangelegenheden).

Ik kan elke ondernemer Taco aanbevelen. Door zijn betrokkenheid en interesse in jou als mens kan hij, samen met zijn team van externe experts, elke ondernemer naar het volgende niveau brengen."

 

AnneMarie Adriaans: Brand Identity Specialist

"Taco is de oprichter van het Ondernemersburo. Hij is een superleuk mens en ook nog eens een echt goede businesscoach. Wil je jezelf als ondernemer en je bedrijf naar grotere hoogten brengen? Taco is dé man. Zijn ervaring, inzichten en brede achtergrond gaan je zeker helpen. Ik kan hem je aanraden!"

bottom of page